Ga naar hoofdinhoud

Waar uw scans worden bewaard

Alles leeft op het apparaat, in de app:

  • De lijst van bestellingen en hun referenties, statussen en bestandsnamen.
  • De scans, foto's en documenten zelf.
  • Je rekeningen en het formulier.

Niets wordt verzonden totdat u op Uploaden tikt, en niets wordt verwijderd wanneer u zich afmeldt. Bestellingen blijven in Bestellingen na het uploaden tot u ze met de prullenbakknop verwijdert.

waarschuwing

Omdat alles lokaal is, bestaat er alleen een bestelling op het apparaat dat het gemaakt heeft. Het verschijnt niet op uw andere iPad, en het is weg als de app verwijderd wordt. Upload voltooid werk, gebruik de app niet zo lange termijn opslag.