Opslaan & sluiten
Met twee knoppen kunt u uw werk opslaan en de ontwerpomgeving verlaten. Ze zitten naast de Back and Next-knoppen die tussen de ontwerpstadia (tabs) aan de rechterkant van het scherm onderaan het menu bewegen.
| Controle | Wat het doet |
|---|---|
| Ontwerp opslaan | Het diskette-schijfpictogram slaat het huidige ontwerp op. |
| Terug naar het patiëntenbeheer | Het pictogram van de map geeft u terug aan de patiënt in de Manager. |

Niet opgeslagen wijzigingen
Als je de Manager opent terwijl je nog niet opgeslagen werk hebt, onderbreekt een dialoog met twee keuzes:
| Knop | Wat het doet |
|---|---|
| Wijzigingen opslaan | Bewaart het document en vertrekt vervolgens naar de Manager |
| Negeer wijzigingen | Verwijdert de niet opgeslagen wijzigingen en vertrekt naar de Manager zonder op te slaan |